Terwijl de Docksides, Campsides en Citysides lijnen de essentiële bestemmingen voor elke geweldige Amerikaanse reis samenbrengen, blijft het Outsides label stevig van de radar en verbindt verschillende werelden op steeds meer onverwachte manieren. Een project dat geboren is om onconventioneel te zijn, het neemt ons mee naar een onontgonnen toekomst gevormd door ongekende en onvoorspelbare fusies: voor Outsides gaat het er niet om de geschiedenis van Sebago te herschrijven, maar om consistent te blijven met de geest die het definieert. Buitenkant is synoniem met evolutie.

 

Men Dockside Portland Soft Marron-wite €220,00

Men Dockside Ostrich €250,00

      

                                                                         

Vrouwen Dockside Ostrich €250,00 

        

Men Docksides Pais €230,00

 

Vrouwen Docksides Pais €230,00

Na tientallen jaren de geschiedenis van het merk te hebben bepaald, wordt de mocassin herwerkt in een reeks herenstijlen die worden gekenmerkt door opwindende combinaties en opvallende ontwerpen die de lijnen van de vrouwelijke iteraties weerspiegelen. En zo slaagt Outsides erin om de ultieme fusie aan te bieden van Sebago traditie en hedendaagse stijl gedreven door felle kleuren en een stedelijke attitude.

Van onze iconische Pantone 165C oranje tint, die de lederen binnenzool van elke stijl verlicht, tot straatpatronen die nooit eerder zijn verkend: de Outsides schoenenlijn viert de emblemen van Sebago's creatieve ontwikkeling en revolutioneert haar quintessentiële icoon. 

De Outsides-collectie zal verkrijgbaar zijn in een exclusieve selectie van schoenenwinkels: volg de oranje gloed en ontdek de etalages gewijd aan het gloednieuwe Sebago label.

   

Heren & vrouwen Dan Spinnaker W €250,00

 

Heren Dan Ostrich €260,00

Vrouwen  Dan Ostrich €260,00

Heren Dan Oranje €250,00